FATİH YENDİ YAZDI: Gaziantep FK'dan mutlu son

Spor 19.05.2024 - 10:40, Güncelleme: 19.05.2024 - 10:40
 

FATİH YENDİ YAZDI: Gaziantep FK'dan mutlu son

FATİH YENDİ YAZDI: Gaziantep FK'dan mutlu son
Bir koca sezonda bizlere stres ve heyecan yaşatan Gaziantep FK, Fatih Karagümrük'ü yenerek evindeki son maçta mutlu sonla kapanış yaptı.   Bu maça ne yazılır, ne çizilir bilmiyorum ama 90 dakikalık maçta ömrümüzden ömür gitti. Heyecan, panik, korku, stres, mutluluk ve sevinç ne ararsan hepsini bu maçta yaşadık! Fatih Karagümrük maça öyle bir başladı ki önce bi korktuk eyvah demeden kendimizi alamadık. Henüz maçın 3. dakikasında çok net gol kaçırdılar ki bizim adımıza önemli şanstı..  Sonra dakikalar ilerledikçe ve goller gelmedikçe, bu sefer stres ve heyecan devreye girdi.  İlk yarıda iki takımda gol yollarında etkili olamadı.  İkinci 45 dakikanın bir hayli heyecanlı ve tansiyonu yüksek geçeceği belliydi.  Ve Gaziantep FK maça öyle bir başladı ki belki de bu gol takımın ateşlenmesine maçta kontrolü eline almasını sağladı. Henüz ikinci yarının başında Ertuğrul Ersoy, çok güzel kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.  Tribünler bayram yerine döndü o an. Birde üstüne hemen arkasından 55. dakikada Karagümrük 10 kişi kalınca bizim için her şey çok güzel gidiyordu ki, ta 67. dakikada 10 kişi kalan Karagümrük Markao ile golü bulana kadar.. Gaziantep FK 10 kişi kalan rakibi karşısında daha çok atak bulan ve pozisyona giren taraftı ama büyük umutlarla alınan Aliou Badji 3 tane öyle net pozisyonlar kaçırdı ki bu adam nasıl golcü dedirtti ve bizlere saç baş yoldurttu.  O kaçan gollerden sonra eyvah demedim desem yalan olur. Maçın kırılma anı gibi bir şey oldu.  Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Selçuk İnan'ın iki değişikliği dikkat çekti. Kenarda İlker ve Jevtovic belki de bu değişikliğin ne faydası olacak diye düşünenler olmuştur ama öyle bir tesadüf ki oyuna girdikten saniyeler sonra birisi asist yapıyor, diğeri gol atıyor.  İşte futbol böyle güzel bir şey ve her zaman sürprizlerle doludur. Arkasından Monteiro'nun fişi çekmesiyle birlikte Gaziantep FK, evinde rakibini yenerek Karagümrük'ü kümeye düşürdü ve kendisini de Süper Ligde tuttu.  Evet artık ligde kaldık diyebiliriz haftaya olağanüstü mucize bir şey olmazsa Gaziantep FK için artık düşme ihtimalini göremiyorum bu saatten sonra.  Güzel galibiyet, kritik sonuç ve mutlu son.  Ama bu sezondan gereken dersi çıkarıp önümüze bakmalıyız ve bununla ilgili de ilerleyen günlerde görüşlerimizi paylaşacağım.  Herkese mutlu haftalar diliyorum.
FATİH YENDİ YAZDI: Gaziantep FK'dan mutlu son

Bir koca sezonda bizlere stres ve heyecan yaşatan Gaziantep FK, Fatih Karagümrük'ü yenerek evindeki son maçta mutlu sonla kapanış yaptı.  
Bu maça ne yazılır, ne çizilir bilmiyorum ama 90 dakikalık maçta ömrümüzden ömür gitti.
Heyecan, panik, korku, stres, mutluluk ve sevinç ne ararsan hepsini bu maçta yaşadık!
Fatih Karagümrük maça öyle bir başladı ki önce bi korktuk eyvah demeden kendimizi alamadık. Henüz maçın 3. dakikasında çok net gol kaçırdılar ki bizim adımıza önemli şanstı.. 
Sonra dakikalar ilerledikçe ve goller gelmedikçe, bu sefer stres ve heyecan devreye girdi. 
İlk yarıda iki takımda gol yollarında etkili olamadı. 
İkinci 45 dakikanın bir hayli heyecanlı ve tansiyonu yüksek geçeceği belliydi. 
Ve Gaziantep FK maça öyle bir başladı ki belki de bu gol takımın ateşlenmesine maçta kontrolü eline almasını sağladı. Henüz ikinci yarının başında Ertuğrul Ersoy, çok güzel kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. 
Tribünler bayram yerine döndü o an.
Birde üstüne hemen arkasından 55. dakikada Karagümrük 10 kişi kalınca bizim için her şey çok güzel gidiyordu ki, ta 67. dakikada 10 kişi kalan Karagümrük Markao ile golü bulana kadar..
Gaziantep FK 10 kişi kalan rakibi karşısında daha çok atak bulan ve pozisyona giren taraftı ama büyük umutlarla alınan Aliou Badji 3 tane öyle net pozisyonlar kaçırdı ki bu adam nasıl golcü dedirtti ve bizlere saç baş yoldurttu. 
O kaçan gollerden sonra eyvah demedim desem yalan olur. Maçın kırılma anı gibi bir şey oldu. 
Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Selçuk İnan'ın iki değişikliği dikkat çekti. Kenarda İlker ve Jevtovic belki de bu değişikliğin ne faydası olacak diye düşünenler olmuştur ama öyle bir tesadüf ki oyuna girdikten saniyeler sonra birisi asist yapıyor, diğeri gol atıyor. 
İşte futbol böyle güzel bir şey ve her zaman sürprizlerle doludur.
Arkasından Monteiro'nun fişi çekmesiyle birlikte Gaziantep FK, evinde rakibini yenerek Karagümrük'ü kümeye düşürdü ve kendisini de Süper Ligde tuttu. 
Evet artık ligde kaldık diyebiliriz haftaya olağanüstü mucize bir şey olmazsa Gaziantep FK için artık düşme ihtimalini göremiyorum bu saatten sonra. 
Güzel galibiyet, kritik sonuç ve mutlu son. 
Ama bu sezondan gereken dersi çıkarıp önümüze bakmalıyız ve bununla ilgili de ilerleyen günlerde görüşlerimizi paylaşacağım. 
Herkese mutlu haftalar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.