EBRU YAZICI YAZDI: GURURLU KADINLAR SAĞLAM VAZGEÇER! BİR DAHA ESKİSİ GİBİ SEVMEZLER!

Gündem 17.05.2024 - 13:00
 

EBRU YAZICI YAZDI: GURURLU KADINLAR SAĞLAM VAZGEÇER! BİR DAHA ESKİSİ GİBİ SEVMEZLER!

EBRU YAZICI YAZDI: GURURLU KADINLAR SAĞLAM VAZGEÇER! BİR DAHA ESKİSİ GİBİ SEVMEZLER!
Bütün kadınların hemen hemen ortak yönü duygusal olmalarıdır. Her birini birbirinden ayıran farklı özelliklerde elbette olmaktadır. Gururlu Kadınlar ölçülü mücadele eder, ölçülü değer verirler, sabır sebat gösterirler. Buna karşılık çabanın değmediğini fark ettiklerinde soğurlar, sınır çizer uzaklaşırlar. Tabi değer görmeye alışan karşı cins, bu değeri tekrar göremediğinde kadının çok değiştiğini, eskisi gibi olmadığı hususunda serzenişte bulunabilir. Bilmezki kadını kendi eliyle, diliyle, davranışıyla soğuttunu...  Yoğurdum ekşi dermi? Oysa işin aslı şu: Sevilince şımarmayan insan günümüzde çok ender.  Gururlu kadınlar partnerine sağlam değer verir ama vazgeçmesi gerekirse sağlam vazgeçer...  Gururlu Kadın ikinci şansı verirmi diye sorarsanız; Duruma ve olaya göre değişiklik gösterebilir. Ağırlıklı olarak soğudukları için eski defterleri açmaz, bir daha aynı kitabı okumazlar...  Terk ettiği Gemi yoluna kırmızı halı serse yinede üstünden geçmez.  Olaya ve duruma göre, Gururlu kadın olmak gerekir.  Ölçülü sevmek, Ölçülü değer vermek Prensipli kadının vizyonudur...
EBRU YAZICI YAZDI: GURURLU KADINLAR SAĞLAM VAZGEÇER! BİR DAHA ESKİSİ GİBİ SEVMEZLER!

Bütün kadınların hemen hemen ortak yönü duygusal olmalarıdır. Her birini birbirinden ayıran farklı özelliklerde elbette olmaktadır. Gururlu Kadınlar ölçülü mücadele eder, ölçülü değer verirler, sabır sebat gösterirler. Buna karşılık çabanın değmediğini fark ettiklerinde soğurlar, sınır çizer uzaklaşırlar. Tabi değer görmeye alışan karşı cins, bu değeri tekrar göremediğinde kadının çok değiştiğini, eskisi gibi olmadığı hususunda serzenişte bulunabilir. Bilmezki kadını kendi eliyle, diliyle, davranışıyla soğuttunu... 

Yoğurdum ekşi dermi?
Oysa işin aslı şu: Sevilince şımarmayan insan günümüzde çok ender. 
Gururlu kadınlar partnerine sağlam değer verir ama vazgeçmesi gerekirse sağlam vazgeçer... 
Gururlu Kadın ikinci şansı verirmi diye sorarsanız;
Duruma ve olaya göre değişiklik gösterebilir. Ağırlıklı olarak soğudukları için eski defterleri açmaz, bir daha aynı kitabı okumazlar...  Terk ettiği Gemi yoluna kırmızı halı serse yinede üstünden geçmez. 
Olaya ve duruma göre, Gururlu kadın olmak gerekir. 
Ölçülü sevmek, Ölçülü değer vermek Prensipli kadının vizyonudur...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.