Gaziantep'te kurbanlık fiyatları belli oldu

Ekonomi 13.05.2024 - 16:54, Güncelleme: 13.05.2024 - 16:54
 

Gaziantep'te kurbanlık fiyatları belli oldu

Gaziantep’te Kurban Bayramı öncesi Kurbanlık fiyatları belli oldu. Fiyatlar geçen seneye göre cep yakacak. Küçükbaş kilosu 250 TL, büyükbaş ise 255 TL’den satışa çıkarılacak.
Gaziantep Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Şıh Mehmet Bayraktar, Gaziantep Veterinerler Odası Başkanı Meltem Peri, Gaziantep Damızlık Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği Başkanı Osman Türkman, Gaziantep Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkanı Ahmet Şimşek ve Gaziantep Kasaplar Odası Başkanı Bekir Özsert onayına sunulan fiyatlar dudak uçuklattı. İŞTE FİYATLAR Buna göre Gaziantep’te kurbanlıkta canlı hayvan kilogram fiyatı, Tosun için 255, Düve için 245, Hallik Toklu için 250, Diğer Irk Toklu için 240, Çebiç/Teke için 240, Koyun-Keçi için ise 200 TL oldu.
Gaziantep’te Kurban Bayramı öncesi Kurbanlık fiyatları belli oldu. Fiyatlar geçen seneye göre cep yakacak. Küçükbaş kilosu 250 TL, büyükbaş ise 255 TL’den satışa çıkarılacak.

Gaziantep Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Şıh Mehmet Bayraktar, Gaziantep Veterinerler Odası Başkanı Meltem Peri, Gaziantep Damızlık Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği Başkanı Osman Türkman, Gaziantep Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkanı Ahmet Şimşek ve Gaziantep Kasaplar Odası Başkanı Bekir Özsert onayına sunulan fiyatlar dudak uçuklattı.

İŞTE FİYATLAR
Buna göre Gaziantep’te kurbanlıkta canlı hayvan kilogram fiyatı, Tosun için 255, Düve için 245, Hallik Toklu için 250, Diğer Irk Toklu için 240, Çebiç/Teke için 240, Koyun-Keçi için ise 200 TL oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.