Temel Karamollaoğlu'ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı!

Gündem 01.05.2024 - 13:17
 

Temel Karamollaoğlu'ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığı bir mesaj yayınladı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs işçi bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. EMEKÇİLERİN AÇLIK SINIRININ ALTINDA BİR ÜCRET İÇİN ÇALIŞMADIĞI BİR TÜRKİYE... Helal rızık için alın teri döken, üreten tüm işçilerin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Saadet lideri, emekçilerin açlık sınırının altında bir ücret için çalışmadığı, insanca yaşamın hakim olduğu bir Türkiye temennisinde bulundu. Temel Karamollaoğlu, X hesabından şunları yazdı: "Helal rızık için çalışan, üreten, alın teri döken tüm işçilerimizin #1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; emekçilerimizin, açlık sınırının altında bir ücrete mahkum edilmeyeceği ve insanca yaşamın hakim kılındığı yaşanabilir bir Türkiye temenni ediyorum."
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığı bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs işçi bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

EMEKÇİLERİN AÇLIK SINIRININ ALTINDA BİR ÜCRET İÇİN ÇALIŞMADIĞI BİR TÜRKİYE...
Helal rızık için alın teri döken, üreten tüm işçilerin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Saadet lideri, emekçilerin açlık sınırının altında bir ücret için çalışmadığı, insanca yaşamın hakim olduğu bir Türkiye temennisinde bulundu.

Temel Karamollaoğlu, X hesabından şunları yazdı:

"Helal rızık için çalışan, üreten, alın teri döken tüm işçilerimizin #1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; emekçilerimizin, açlık sınırının altında bir ücrete mahkum edilmeyeceği ve insanca yaşamın hakim kılındığı yaşanabilir bir Türkiye temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.