Forbes, Dünyanın En Zenginleri Listesine Gaziantep'ten İşadamı Girdi

Gündem 03.04.2024 - 11:15
 

Forbes, Dünyanın En Zenginleri Listesine Gaziantep'ten İşadamı Girdi

Forbes dergisi, 2024 yılı dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Türkiye’den 27 ismin yer aldığı listede Gaziantep’ten o isim yer aldı.
ABD merkezli olarak yayım yapan Forbes Dergisi, Dünyanın En Zenginleri Listesini yayımladı. Yayımlanan listeye Türkiye’de 23’ü erkek ve 4’ü kadın olmak üzere 27 isim girdi. Listeye Türkiye’den giren ilk isim 5,1 Milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker oldu. Türkiye’nin en zengin iş adamı olan Ülker, Dünyanın En Zenginleri Listesinde 534.sırada yer aldı. Gaziantep’ten O İsim Listede Forbes tarafından yayımlanan Türkiye’nin En Zenginleri Listesinde 2,8 milyar dolarlık servetiyle 5’inci sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulun Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Dünyanın En Zenginleri Listesine girdi. Erdemoğlu, listede 1187.sırada yer buldu.
Forbes dergisi, 2024 yılı dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Türkiye’den 27 ismin yer aldığı listede Gaziantep’ten o isim yer aldı.

ABD merkezli olarak yayım yapan Forbes Dergisi, Dünyanın En Zenginleri Listesini yayımladı. Yayımlanan listeye Türkiye’de 23’ü erkek ve 4’ü kadın olmak üzere 27 isim girdi. Listeye Türkiye’den giren ilk isim 5,1 Milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker oldu. Türkiye’nin en zengin iş adamı olan Ülker, Dünyanın En Zenginleri Listesinde 534.sırada yer aldı.

Gaziantep’ten O İsim Listede

Forbes tarafından yayımlanan Türkiye’nin En Zenginleri Listesinde 2,8 milyar dolarlık servetiyle 5’inci sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulun Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Dünyanın En Zenginleri Listesine girdi. Erdemoğlu, listede 1187.sırada yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.