Temel Karamollaoğlu: Neden hala İsrail'e gemi gidiyor

Siyaset 18.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:50
 

Temel Karamollaoğlu: Neden hala İsrail'e gemi gidiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Neden hâlâ her gün gemiler İsrail’e gidip gelmeyi sürdürüyor?" diye sordu.
Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM), Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER), İslam Birliği Araştırmaları Merkezi (İSBAM) ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Necmettin Erbalkan ve Filistin Davası Sempozyumu'nda Gazze'de yaşanan insanlık dramı masaya yatırıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılında her zaman ve her zeminde Filistin davasını önceleyen bakış açısını çok kıymetli bulduğunu dile getirirken "Bugün Filistin’de yaşanan katliam başta olmak üzere, yeryüzü üzerinde meydana gelen hadiseler, bugünkü dünya düzeninin artık iflas etmiş olduğunu gösteriyor." diye konuştu. 'NEDEN İSRAİL'E HALA GEMİLER GİDİYOR' İsrail'le yapılan ticaret konusunda da sitem dolu sözler söylen Temel Karamollaoğlu "Neden limanlarımızdan hâlâ her gün gemiler İsrail’e gidip gelmeyi sürdürüyor? Maalesef bunun temel sebebi paçayı biz başta kaptırmışsın ve paçayı kurtarmak için, bu düzeni değiştirmek adına da yıllardır hiçbir adım atmamışız!" diye konuştu. 'YENİ BİR DÜNYA KURMA ZAMANI' Emperyalist, kapitalist ve Siyonist küreselcilerin mevcut düzenin tıkandığını ve yok olmaya mahkum olduğunu ifade eden Karamollaoğlu "Zaman; Yeni bir Dünya kurma zamanıdır!" dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Neden hâlâ her gün gemiler İsrail’e gidip gelmeyi sürdürüyor?" diye sordu.

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM), Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER), İslam Birliği Araştırmaları Merkezi (İSBAM) ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Necmettin Erbalkan ve Filistin Davası Sempozyumu'nda Gazze'de yaşanan insanlık dramı masaya yatırıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılında her zaman ve her zeminde Filistin davasını önceleyen bakış açısını çok kıymetli bulduğunu dile getirirken "Bugün Filistin’de yaşanan katliam başta olmak üzere, yeryüzü üzerinde meydana gelen hadiseler, bugünkü dünya düzeninin artık iflas etmiş olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

'NEDEN İSRAİL'E HALA GEMİLER GİDİYOR'
İsrail'le yapılan ticaret konusunda da sitem dolu sözler söylen Temel Karamollaoğlu "Neden limanlarımızdan hâlâ her gün gemiler İsrail’e gidip gelmeyi sürdürüyor? Maalesef bunun temel sebebi paçayı biz başta kaptırmışsın ve paçayı kurtarmak için, bu düzeni değiştirmek adına da yıllardır hiçbir adım atmamışız!" diye konuştu.


'YENİ BİR DÜNYA KURMA ZAMANI'
Emperyalist, kapitalist ve Siyonist küreselcilerin mevcut düzenin tıkandığını ve yok olmaya mahkum olduğunu ifade eden Karamollaoğlu "Zaman; Yeni bir Dünya kurma zamanıdır!" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.