Gaziantep FK'nın eski başkanı uyardı;Şimdi nerdeler

Spor 06.03.2024 - 09:47, Güncelleme: 06.03.2024 - 09:47
 

Gaziantep FK'nın eski başkanı uyardı;Şimdi nerdeler

Gaziantep FK'dan geçmiş dönemlerde yöneticilik ve başkanlık yapan Ünsal Göksen'den uyarı niteliğinde mesaj geldi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gaziantep Futbol Kulübü'nün kötü gidişatına işaret eden ve herkesin bu durumu seyrettiğini belirten eski başkan Ünsal Göksen, paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Gaziantepspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Mersin İY, Orduspor, Malatyaspor ve Giresunspor şimdi nerdeler! Herkes seyrediyor" diyerek üstü kapalı mesaj göndermesi dikkat çekti. 
Gaziantep FK'dan geçmiş dönemlerde yöneticilik ve başkanlık yapan Ünsal Göksen'den uyarı niteliğinde mesaj geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gaziantep Futbol Kulübü'nün kötü gidişatına işaret eden ve herkesin bu durumu seyrettiğini belirten eski başkan Ünsal Göksen, paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Gaziantepspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Mersin İY, Orduspor, Malatya spor ve Giresun spor şimdi nerdeler! Herkes seyrediyor" diyerek üstü kapalı mesaj göndermesi dikkat çekti. 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.