Yeniden Refah adaylarını belirledi…

Yerel Seçimler öncesi AK Parti ile ittifak görüşmeleri sonuçsuz kalan Yeniden Refah Partisi, seçimlere tek başına gitme kararı aldı. Karar kapsamında Yeniden Refah Gaziantep’te de adaylarını belirledi.

YENİDEN REFAH’TAN KRİTİK HAMLELER

Bu kapsamda Gaziantep’te de kendi adaylarını çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi, Araban’da Hasan Doğru, Oğuzeli’nde Bekir Öztekin, Nizip’te Mustafa Doktoroğlu gibi kritik isimleri aday gösterdi. Söz konusu eski AK Partili isimlerin aday gösterildikleri ilçelerde, AK Partililerden oy alma potansiyeli, Yeniden Refah Partisi’nin hamlelerinin dikkat çekmesine neden oldu.

ŞAHİNBEY’E ÖS, ŞEHİTKAMİL’E YAVUZER ADAY

Geçtiğimiz gün Yeniden Refah’ın Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil adayları da belli oldu. Yeniden Refah Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ös, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı olarak ise Doç. Dr. Kamil Yavuzer’i aday gösterdi.

BÜYÜKŞEHİR’E SÜRPRİZ ADAY

Yeniden Refah Partisi sürpriz bir karar ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayını da belirledi. Buna göre partinin GBB Adayı Şükrü Yılmaz oldu. Yılmaz geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen seçimlerde Yeniden Refah Partisi Gaziantep 2. sıra milletvekili adayı olarak yarışmıştı.