Fatih Yendi yazdı: Kendi hesabımızı, kendimiz gördük!

Bakmayın siz rahatlığımıza nasıl 1-0 kazandıkta ligde kaldık. Gelin onu sorun...  

Maçtan önce matematil hesaplar 2'li, 3'lü, 4'lü filan açıkcası ufakta olsa düşme ihtimalimiz olduğu için azda olsa stres ve heyecan yaşadık. 
Önce Hatay'dan gol haberi gelmesi, ardından Ankaragücü'nün Trabzonspor karşısında öne geçmesi 33. dakikaya kadar bizi strese sokmadı dersem yalan söylemiş oluruz.
Gaziantep FK'ya en az bir puan yetiyordu ama kırmızı-siyahlılar işini sağlama alıp takımın başarılı isimlerinden Ogün ile golü bularak işini garantiye aldı. 
Biraz berecekli olabilseydik emin onun bu maçta 3 veya 4'te olabilirdi ama bu saatten bizim için bunun hiç bir önemi yoktu. 
1 puan alarak ligde kalacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, işini sağlama alıp ligde kalması mücizelere kalan Pendikspor'u evinde yenerek 'Bensiz Süper Lig olmaz' dedi.
Önemli ve değerli galibiyet.. Son haftalarda üst üste alınan galibiyette pay sahibi olan başta büyük emekler veren çok zorluklar yaşayan başkanını ve yönetimini tebrik ediyorum. Yaşadıkları zorluklara bizzat ben şahit olanlardanım. Her şey dışardan bakıldığı ve görüldüğü gibi değildir. Umarım gereken dersler çıkarıp yeni sezonda doğru işler yapılarak adımlar atılır ve bununla ilgili de görüşmelerimizi bir sonraki yazılarımızda kaleme dökeceğim. 
Tabii teknik ekibi ve oyuncu kadrosunu es geçmeleyim. Geldiğinde soru işaretiydi ama aldığı sonuçlarla takımı ligde tuttu. Bundan dolayı teknik ekibi ve son 3 haftada büyük özveri ortaya koyan oyuncu kadrosunu da tebrik ediyorum. 
Ama artık bu takımın ligde kalma hesapları değilde, yavaştan yeni sezonla birlikte artık nasıl Avrupa kupalarına gidebiliriz hesapları yapma zamanı geldiğini düşünüyorum. 
Umarım bir an önce yeni sezon planması yapılır ve doğru adımlarla yeni sezon hazırlıklarına başlanır. 
Herkese mutlu ve güzel haftalar diliyorum...