Fatih Yendi yazdı: Yine geç kalıyoruz!

Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki sessizlik bence hiç iyi değil. 

Liglerin sona ermesinin ardından hadi bir hafta kafaları toplama, neler yapabilecekleri konuştuk ama şu an neredeyse bir ay olacak Gaziantep FK'da henüz somut bir gelişme yok. 
Tek gelişme teknik direktör Selçuk İnan ile yola devam kararı... 
Tabii bu sessizliğin sebebi şehrin önde gelenlerinin yapacağı toplantıya bağlı. Oradan çıkacak sonuç, yönetiminde yeni sezon öncesi alacağı karara bağlı. 
Ne olacaksa, bir an önce olsun ve harekete geçilmeli. Öncelikle futbolculara olan ödemeler nedeniyle transfer yasağı geleceği dedikoduları mevcut. O yüzden geç kalmadan önce iç sorunu çözüp daha sonra transferlerde harekete geçilmeli. 
Çünkü geride bıraktığımız sezonda yaşananları unutmadık. Belkide ligden düşen takım bile olabilirdik ama son 3 maçta alınan mücize galibiyetler bizi ligde tuttu. 
O yüzden artık bu şehrin, bu takımın son haftalara böyle sancılı girmek yerine Avrupa'ya nasıl gidebilir miyiz hessapları yapmalı. 
O nedenle bir an önce bayramdan önce bir adımlar atılmalı ve taraftarlarda merakla bekliyor ki kimler kalacak, gidecek ve gelecekler!
Eminim ki şehrin ileri gelenlerinin takıma vereceği destek ile birlikte önümüzdeki sezon daha iyi bir takım oluşturulacağı kanatindeyim.
Herkese iyi haftalar diliyorum..